Iako se čini da je princ Hari najzad pronašao sreću pokraj Megan Markl sa kojom je osnovao porodicu, ljudi koji ga poznaju ne misle tako. Među njima je i batler princeze Dajane, Pol Barel koji tvrdi da princ ostaje u braku samo zbog dece.

"Da li sam ja jedina osoba u Velikoj Britaniji koja uviđa da je Hari konačno shvatio istinu? Da je opčinjen njenom lepotom ili tako nečim? Jer svi to znamo, ali on to ne vidi", rekao je za "GB News" Barel i istakao da Hari na sve moguće načine pokušava da izbegne razvod jer je i sam odrastao u rasturenoj porodici.

"Lično poznajem Harija i mislim da je oduvek želeo da bude otac, da ima decu, mislim da je trenutno prerano da dođe do razdvajanja njegove porodice. Mislim da želi da ostane tu kako bi video kako mu deca rastu, jer ako bi sada napustio brak, izgubio bi svoju decu jer zna da bi ih ona zadržala u Americi i on ih ne bi viđao. Zbog svega toga, mislim da će Hari pokušati da se drži programa dokle god bude mogao. Neizbežno je da dođe do kraha u ovom braku jer znamo da sa velikom kritikom, svetskom slavom i prisustvom u štampi dolazi veliki pritisak i ovaj par će imati veliki pritisak na svojim leđima", ispričao je Barel koji sumna da će Hari ostati sa Megan.

megan markl 0744839597-min.jpg
Profimedia 

"Ja lično ne želim da ponovo vidim Harija nesrećnog, video sam već previše suza, želim da bude veoma srećan, želim da vidim kako on i njegova porodica napreduju, ali znate, postoji sumnja u pozadini moje glave", rekao je on.

Nedavno je u britanskim medijima odjeknula vest kako Hari povremeno mora da se povuče i skloni od Megan, jer mu je neophodno da bude sam. On navodno ume da "pobegne" i u jedan obližnji luksuzni klub "Sen Vinsent" čiji su bungalovi namenjeni gostima sa posebnim zahtevima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna