Pevačica Dragica Radosavljević Cakana (65) već više od dve decenije u srećnom je braku sa suprugom Nebojšom Negićem, a budući da su sklopili samo građanski brak, popularni par odlučio je da svoju ljubav sada ozvaniči i pred Bogom.

Oni će u septembru organizovati crkveno venčanje, a pevačica je sada otkrila detalje.

"Sedam, osam godina se spremamo za taj čin, ali nam se jednostavno nije dalo. Događale su se stvari zbog kojih nije bilo primereno da pravimo slavlje, od smrti bliskih osoba i rođaka, do pandemije korone. Nešina i moja želja je da se venčamo u crkvi. Mada nije uobičajeno da se ljudi u našim godinama odlučuju na tako nešto, imamo potrebu da i na taj način, duhovno, damo pečat svim godinama koje smo proveli zajedno. Nećemo organizovati veliko veselje, nego ćemo okupiti porodicu i prijatelje na ručku", ispričala je Cakana za magazin "Gloria".

Dragica Radosavljević Cakana
Youtube / Printscreen / TVDR 

Budući da je pevačica rodom sa Kosova, ona i njen suprug priželjkuju da crkveni brak sklope u manastiru Gračanica nadomak Prištine.

"Upravo se raspitujem šta mi je sve potrebno od dokumenata i nadam se da ću uspeti da ostvarim tu želju. Ukoliko to ipak, iz nekog razloga, ne bude bilo moguće, venčaćemo se u Beogradu. Često sam kod mame u Leposaviću zajedno sa sestrama Danicom i Dobrilom. Mama je bolešljiva pa je često obilazimo, a najlepše nam je kad se sve sastanemo, fenomenalno se družimo i uživamo. Negujemo i baštu, puna je božura koji izgledaju neverovatno, većina tek treba da se rascveta. Uzela sam nekoliko da ih zasadim kod mene u dvorištu u Sremčici", rekla je Cakana.

Pre nego što se udala za Nebojšu, Cakana je bila u braku sa prvim suprugom Borisom, sa kojim je dobila ćerku Mariju.

"S njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kad dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo, nisam više morala da živim u malom mestu... On je imao 21 godinu, bio je mlad", ispričala je jednom prilikom pevačica.

Još Cakaninih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna