Dragica Radosavljević Cakana već više od dve decenije je u skladnoj zajednici sa suprugom Nebojšom Negićem, a budući da su sklopili samo građanski brak, već neko vreme priželjkuju da se na večnu ljubav zavetuju i pred Bogom.

Pevačica je sada otkrila da je crkveno venčanje u planu, kao i da su ih u organizaciji do sada sprečavale tužne okolnosti.

"Nažalost, imala sam mnogo neprijatnih situacija u porodici. Preminuo mi je brat, a onda su se desile i neke druge teške stvari. Stvarno nisam bila sposobna, niti sam imala želju da se udajem. Moj Neša i ja ćemo kao baka i deka da stanemo u crkvu. Šalim se, kuma koja će doći iz Londona me stalno pita za svadbu. Svakako ćemo nešto da napravimo", otkrila je Cakana za "Grand".

Cakana se udaje u crkvi
LepaiSrecna 

Pevačica nikada nije imala problem sa viškom kilograma, ove godine proslaviće 66. rođendan, a za svoj izgled u sedmoj deceniji gotovo svakodnevno dobija komplimente.

"Dugo održavam istu liniju, od mene se očekuje da budem mršava, ali ne verujem da sam najmršavija pevačica. Svakako sam zbog komplimenata veoma ponosna na sebe. Kod mene se ništa ne menja, osim kose. Rešila sam da se ošišam na kratko, a možda čak i boju promenim", rekla je Cakana, koja je spremna na eksperimentisanje sa frizurama, ali ne i na nošenje perika i stavljanje nadogradnje.

"Kada bih stavila nešto od tih umetaka mislim da bih se grebala po ceo dan.Ne volim perike, to može neko kome nedostaje ili neko ko voli baš dugačku kosu. Mislim da kada bi te devojke koje nose perike pustile svoje kose, da bi bile mnogo interesantnije, slađe i lepše", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Cakana farba jaja sa unukom
ATA / Antonio Ahel 

Pre Nebojše, Cakana je bila u braku sa prvim suprugom Borisom, za kog se udala sa 19 godina i sa kojim je dobila ćerku Mariju, koju od detinjstva zovu Maja.

Još Cakaninih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna