Voditeljke su uvek besprekorno obučene u televizijskim emisijama, a izuzetak nije ni Sanja Kužet. Mnoge dame joj zavide na garderoberu, ali ona sada priznaje da ima problem kao i sve žene, jer se haljine iz emisija vraćaju.

"Sve te haljine iz emisija se vraćaju, moram da razočaram ljude, one ne stoje u mom garderoberu. I ja kad imam neku svadbu, proslavu, mučim muku kao i sve ostale žene i devojke jer mi opet treba neka nova haljina za tu priliku. Posao je jedno, a privatan život je nešto sasvim drugo", rekla je Sanja koja ne krije da joj prijaju komplimenti na račun izgleda.

"Mislim da su mi bili dobri koraci u načinu predstavljanja. Sigurno sam skrenula pažnju, reflektor usmerila na sebe, upravo zbog tog vizuelnog, ali mi je drago što posle 20 godina karijere i sad sa 40 godina mi neko kaže da sam lepa mi je okej, prija mi takav komentar", rekla je voditeljka za Grand.

Sanja Kužet 2013. godine počela je da vodi popularni šou program "Zvezde Granda", a pre nego što se pridružila "Grandovom" jatu, ona je od 2006. godine radila na "Pinku" kao voditeljka vremenske prognoze. 

Voditeljka je, inače, nedavno ispričala da je za početak njene televizijske karijere zaslužan kolega Ognjen Amidžić, koga je pre 20 godina sasvim slučajno zamenila u jutarnjem programu, što joj je otvorilo vrata javne scene. Sanja je u emisiji trebalo da bude gost, ali je sudbina namestila da se na kratko nađe u voditeljskoj ulozi.

Pogledajte još fotografija Sanje Kužet u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / sanja_kuzet Voditeljka u top formi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna