Nakon što je 3. maja ove godine učenik sedmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove škole, Srbija je zavijena u crno. Sin Ane Stanić takođe pohađa ovu školu, a kobnog dana bio je u suprotnoj smeni. Pevačica je sada ispričala da i dalje ne može da se oporavi od šoka, kao i da je poznavala ubijenog čuvara i jednu nastradalu devojčicu.

"Jako mi je teško da o tome pričam. Teško smo se svi suočili sa time. Još uvek se sležu osećanja. Nemam nikakvu mudrost da podelim o tome. Svaki novi dan je mala pobeda, ali je generalno još uvek bolno", rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodala:

"U celoj toj situaciji ja sam morala da se oglasim jer su me zvali novinari. Moje dete je bilo u drugoj smeni, ali sam poznavala čuvara i jednu devojčicu koja je ubijena. Ne želim više da pričam o tome, ovim stavljamo tačku."

Ana se osvrnula i na to kako njen naslednik reaguje na današnje trendove u muzici, te navela da je srećna što je razvio kritički stav.

"Ja pravim svoju muziku tako kako je pravim već godinama. Moj sin ima kritički stav ka tom novom muzičkom stilu. Nadam se da neće doći do toga da moramo da raspravljamo o tome, ali dobro, spremna sam. On je generalno više opredeljen za sportsku stranu", objasnila je pevačica.

Ana Stanić je, podsetimo, od 2010. godine u braku sa nekadašnjim košarkašem Momčilom Lavrnićem, a sina Vuka dobili su godinu dana kasnije. Pre tri godine, mediji su pisali o navodnom razvodu pevačice i njenog muža, a Ana se tada oglasila tim povodom.

"Ja niti sam ikad komentarisala, niti tužila medije kada objave trač o meni. Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu", napisala je tada pevačica na Instagramu.

Još fotografija Ane Stanić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ana Stanić na festivalu " Pesma za Evoroviziju"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna