Sanju Kužet smatraju jednom od najlepših žena na TV ekranu, a njeni aduti su negovano lice i kosa, ali i izuzetno vitka linija.

Najveću pažnju privukla je kao voditeljka takmičenja "Zvezde Granda", a kad je 2016. godine otišla na trudničko bolovanje, svi su se pitali da li će pauza nauditi njenoj karijeri.

Kada se vratila na scenu, pokazalo se da je publika nije zaboravila. Pored starih, vernih obožavalaca, dobila je i nove, a žene su ostale zapanjene njenom linijom. Za samo šest meseci ona je uspela da skine sav "trudnički višak".

Sanja kaže da se u trudnoći ugojila 18 kilograma. Neki komentarišu da je to "ništa", jer se druge ugoje i po 30 kg, drugi upozoravaju da je i to mnogo i da trudnice ne bi trebalo da dobiju više od 10 do 14 kg. "Ja sam visoka žena, pa se taj višak lepo rasporedi", objasnila je voditeljka jednom prilikom. Sanja je visoka 175cm, a "dogurala" je do punih 79kg. 

Sanja Kužet promenila frizuru
Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand 

Da bi se izborila s viškom kilograma, voditeljka je primenila jednostavan recept. "Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled", kaže Sanja.

Ona je potpuno prestala da jede hleb. "Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo", objašnjava. Umesto slatkiša jede isključivo voće, a maksimum su jagode sa šlagom.

grand_05092018_0002.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi", rekla je Sanja Kužet, prenosi "Alo".

Ponosna mama dva dečaka je prošle godine uspela i da istrči polumaraton. "Hvala mojoj porodici, prijateljima, kolegama što su me podržali u mom prvom iskustvu na Beogradskom maratonu. Hvala trkačima koji su me bodrili kada je bilo najteže. Šta li ću sledeće smisliti?", poručila je tada Sanja.

Više njenih slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / sanja_kuzet Voditeljka u top formi.

Tekst: Lepa&Srećna