Suzana Mančić i u sedmoj deceniji može da se pohvali izuzetno negovanom kožom i zategnutim telom, a na njoj je sve, kako kaže, potpuno prirodno.

Nije pristalica estetskih korekcija, ali podržava tretmane koji doprinose boljem izgledu lica i tela, kojima se i sama podvrgava. Suzana ističe da se redovno neguje i da se trudi da što više i kvalitetnije spava.

suzana mancic 2.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

"Ne idem kod hirurga, to se vidi. To je mnogo nege, a to podrazumeva kvalitetne kreme i kozmetiku. Po ceo dan sam pod teškom šminkom, pa nemam vremena da odmorim lice, osim noću kada spavam. Uveče stavim hranljivu kremu, serum obavezno i koliko je moguće sna", rekla je voditeljka u emisiji "Pusti brigu".

Suzana priznaje da ne voli da trenira, te da je zbog toga pronašla drugi način da zategne telo.

"Koristim sva dostignuća anti-ejdžinga i nege tela koja dođu u Beograd. Podmlađujem se na sve moguće načine, a da su prirodni. Od prošlog leta sam rešila da sredim figuru i otkrila sam aparat koji se zove endosfera. Išla sam kao blesava, svaki drugi dan. Skinula sam obime, zategla sam se, jer nisam osoba koja će da vežba", priznala je ona u pomenutoj emisiji.

Endosfera tretman tela je danas jedan od najpoželjnijih tretmana za uklanjanje celulita i oblikovanje tela u svetu, koji radi uz pomoć kompresivne mikfovibracije koja omogućava reaktivaciju cirkulacije krvi i time poboljšava nahranjenost kože i snabdevanje ćelija kiseonikom. Primenom pritiska razbijaju se potkožne masne naslage i pomoću procesa limfne drenaže postiže se glatkoća kože. Osim toga, tretman ima umirujuće dejstvo na bolove u mišićima i leđima i dobar je protiv zadržavanja vode.

Suzana Mančić važi za jednu od najpoželjnijih dama sa domaće javne scene, a njeno srce već godinama pripada grčkom biznismenu Simeonu Ocomokosu. Prethodno je osam godina bila udata za Nebojšu Kunića, nekadašnjeg člana popularnog benda "Sedmorica mladih", sa kojim je dobila dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna