Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić u julu prošle godine postali su roditelji devojčice Đurđe, a samo mesec dana kasnije iznenadila ih je vest da je pevačica ponovo u drugom stanju. U međuvremenu su zakazali svadbu, ali su odlučili da je otkažu.

"Zakazali smo, pa otkazali svadbu. Biće jednog dana, jedne subote", rekla je Marija za "Alo", a onda objasnila da su takvu odluku doneli jer žele da se venčanje ipak održi nakon njenog drugog porođaja.

"Shvatili smo da je bolje da svadbu napravimo kada ne budemo trudni jer hoćemo da bude prava žurka. Namerno govorim u množini jer on sve trpi, i moje promene raspoloženja i hormone, pa smo nekako zajedno u ovome. Godinu za nama Đurđa je učinila posebnom, ali to je bilo očekivano. Ipak, druga trudnoća je obeležila 2022. godinu, jer se to stvarno desilo iznenada i neočekivano. Prošla godina je bila turbulentna, puna osmeha, promena i najlepša na svetu", rekla je pevačica, koja sada čeka sina.

Novu godinu Marija Mikić provela je radno, ali zato Božić dočekuje u krugu porodice.

"Prva asocijacija na Božić je porodica, ljubav, dom, sloga i osmeh. Svake godine nas je sve više i više, i tome se jako radujem, kada se svi okupimo. Položajnik mi je omiljeni običaj na Božić.Kada sam bila mala, trčala sam kod bake da džaram vatru i govorim 'koliko varnica toliko parica', ali sada ćemo to prepustiti mlađima", istakla je ona.

U 2023. godini ima velike poslovne i privatne planove.

"Što se tiče poslovnog života, u ovoj godini će izaći moj album prvenac. Privatno, pored sina kog čekamo, selimo se u naš novi dom, zapravo u kuću, i tome se jako radujem jer sam uvek maštala o dvorištu i kući. Jedva čekam da se preselimo", zaključila je Marija za pomenuti medij.

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / wwwmarijamikiccom, ATA / Antonio Ahel Spremna za drugu bebu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna