Mina Sovtić, ćerka glumice Anice Dobre, porodila se pre izvesnog vremena i na svet donela ćerku, ali o tome do sada nije želela da govori javno.

Glumica se, na iznenađenje mnogih, sada pojavila u emisiji na TV "K1", gde je otkrila kako se snalazi sa bebom.

"Jedva sam čekala da imam izgovor da se odmorim jedno dva sata! Rečenica 'spava kao beba' je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad", rekla je Mina i dodala:

"Ponosna sam, naravno. Devojčica je. Neispavana sam i presrećna."

Udala se ćerka Anice Dobre
Youtube/Printscreen/ K1 Televizija 

Podsetimo, Mina Sovtić se prošle godine udala za partnera Luku Nikolića, ceremonija venčanja održana je u Beogradu, a prisustvovali su članovi porodice i najbliži prijatelji, među kojima je bilo i nekoliko Mininih kolega iz mlađe generacije glumaca.

Mina je jednom prilikom otkrila da se njen izabranik bavi programiranjem, ali da ne želi javno da se eksponira.

"Trudi se da ostane anoniman, u svakom smislu. Dobar je čovek, voli životinje, zajedno ih spasavamo. Lepo nam je, srećna sam", rekla je ona ranije za "Hello", te objasnila zbog čega ni njena majka Anica nikad nije želela da javno eksponira porodicu.

"Imala je 32 godine kad me je rodila, a nepričanje i nepokazivanje muža i ćerke smatra kućnim vaspitanjem. Baš kao i ja. Mislim da za svako eksponiranje treba imati jak povod i opravdan motiv", rekla je tada Mina. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna