Jedan od čestih hormonskih poremećaja jeste sindrom policističnih jajnika. Javlja se kod žena u periodu između puberteta i menopauze i može biti čest uzrok izostanka ovulacije. Pored ovog simptoma, mogu da se pojave i drugi kao što su pojačana maljavost, akne, masna koža...Ako se problem ne tretira na vreme, može doći i do drugih zdravstvenih problema. Zato je važno na vreme se pozabaviti ovim hormonskim poremećajem. U tome vam može pomoći prirodni preparat Folinomel!  

Folinomel je revolucionarni preparat namenjen ženama koje pate od sindroma policističnih jajnika. Ovaj prirodni preparat sadrži sve što je potrebno za ravnotežu hormona i zdravlje jajnika. Pomaže u regulaciji menstrualnog ciklusa, kao i kod poteškošća sa plodnošću i začećem. 

Folinomel za tekst.jpg
Promo 


* Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Prednosti Folinomela su mnogobrojne: 

– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama
– Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem 

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna.

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

Tekst: Promo