Princeza Šarlin od Monaka pokazala je svoju novu frizuru na velikom sportskom događaju - trci Formule 1, zajedno sa drugim članovima kraljevske porodice.

Nekadašnja plivačica je napravila novi neočekivani potez, baš kao kad se ošišala pre nekoliko godina i čak obrijala deo glave. Ovoga puta je odlučila da promeni boju kose.

Platinasta plavuša se odvažila na drastičnu promenu - sada je brineta, a nijansa je dosta tamna i ima blagi odsjaj crvenkasti odsjaj. Ostala je jedino verna formi frizure, koja je ošišana veoma kratko.

sarlin princeza od monaka 0780025016-min.jpg
Profimedia 

Princeza deluje još tužnije nego obično, zamišljenog pogleda je pozirala fotografima. Jednostavna haljina zatvorena oko vrata naglašava njenu plivačku figuru širokih ramena. Svi se slažu da je toaleta vrlo elegantna, mada čudi da je odabrala tako dugačak model.

sarlin princeza od monaka 0780024808-min.jpg
Profimedia 

Bled ten je naglašeniji nego obično, ali deluje da se Šarlin oporavila bar u zdravstvenom smislu. Da podsetimo, ona je mesecima boravila u svojoj domovini, u Južnoafričkoj repubici, gde je dobila "strašan napad" u septembru 2021. godine, zbog kojeg su je odmah prebacili u najbližu bolnicu. Dugo je bolovala, bila prinuđena da jede samo tečnu hranu i od toga se bila "prepolovila".

princeza sarlin
Youtube / PCMFSouthAfrica 

Nakon povratka u kneževinu Monako, bila je "smeštena u instituciju", kako je saopšteno i nakon toga dugo nije viđena u javnosti. Pogledajte Šarlinine slike u galeriji!

Profimedia Modna izdanja i frizure najtužnije princeze na svetu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna