Da su iskrena prijateljstva na estradi retkost nije novost, ali Viki Miljković otkriva da se redovno dešava i da neko pokušava da "podmentne nogu".

"Svuda postoji neko ko vam podmeće nogu, a tako je i i u našem poslu. Razlika je u tome što se to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu. U bilo koju firmu da uđemo, u bilo koju kompaniju, to je sasvim normalno", ispričala je Viki za "Grand", a kolega Đorđe David za nju ima samo reči hvale.

"Viki Miljković! Na keca! Ljudi, to je najbolji čovek na estradi kojeg sam ja upoznao za 58 godina. Nisam sreo osobu u ovom poslu koja nema ni jedan gram zla, zavisnosti, sujete, i ako mi je iko u životu pomogao onako obilato za ovih četiri-pet godina koliko sam u žiriju svojim savetima, vremenom, smirivanjem mog ustreptalog duha to je Viki MIljković. Beskrajno sam joj zahvalan", ispričao je nedavno Đorđe u emisiji „Praktična žena“.

marija serifovic viki miljkovic zvezde granda.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna