Da zdrave navike daju rezultate dokazuje i Sanja Kužet koja je uspela liniju da dovede do perfekcije. Naime, voditeljka se tokom trudnoće ugojila 18 kilograma. Visoka je 175cm, a "dogurala" je do punih 79kg. Ipak, uspela je da se reši viška - promenila je ishranu i počela aktivno da se bavi sportom.

"Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled", rekla je nedavno Sanja koja je potpuno prestala da jede hleb.

"Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo", objašnjava Sanja koja redovno trenira. Voditeljka je jedva dočekala lepo vreme da može u svom omiljenom sportu da uživa od ranog jutra.

Sanja Kužet trenira tenis
Instagram/Sanja Kužet 

"Moje vreme. Moj mir", zadovoljno je napisala voditeljka kojoj je tenis ljubav iz mlađih dana.

"Aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi", rekla je Sanja Kužet, prenosi "Alo".

Pogledajte još fotografija Sanje Kužet u galeriji ispod.

Instagram / sanja_kuzet Sanja Kužet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna