Ognjen Amidžić bio je oženjen sa dve lepotice. Njegova prva žena Milica Marković je markantna brineta krupnih smeđih očiju, a druga poznata manekenka Danijela Dimitrovska.

"Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnerka mora da ima bukvalno sve", rekao je Ognjen pre kratkog vremena, a onda uplovio u vezu sa voditeljkom Minom Naumović. Njen atraktivan izgled naveo je mnoge da se pitaju da li je sve na njoj prirodno, kao što je to bio slučaj sa bivšim partnerkama poznatog voditelja. Ognjen je sada rešio da se oglasi i stavi tačku na nagađanja.

 "Dodao bih, verovali ili ne, 100 posto prirodna. Ni 1 posto gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu", napisao je Ognjen ispod fotografije nove devojke, međutim bilo je onih koji su insistitali da je "radila" usta.

"Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100%", rekao je voditelj, napisao je voditelj ali mu ni na to nisu ostali dužni odgovora.

"Ne tresi gluposti, sva je plastika. Sva i oči, nos, usta, sva... Danijela nije bila. Sva je plastika i nemoral", glasi jedan od komentara.

Ognjen Amidžić brani devojku
Instagram/Ognjen Amidžić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna