Život fudbalera često teče po sličnom šablonu - ožene se mladi, naprave grešku, pa se razvedu. Tim rečima opisuje početak svoje karijere, ali i bračnog života Peđa Mijatović.

Naš proslavljeni fudbaler je prvi brak sklopio sa Elenom Karaman (kasnije udatom Karić), ćerkom kreatorke Verice Rakočević.Njih dvoje su dobili dva sina.

"Iz ove perspektive mislim da je bila greška, jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. To tako treba shvatiti, nikako drugačije", objasnio je bivši fudbaler u emisiji "Una, due, tre".

Peđa Mijatović o Eleni Karić
Sonja Spasić 

Prema njegovim rečima, sama profesija navodi fudbalera na takav odnos prema ženidbi. "Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se, dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično", objašnjava Peđa. 

Za sebe kaže da je bio fanatik. "Moj fokus je bio da budem ono što se od mene očekuje i on da tu nema prostora za neke druge stvari. I kad vam neko nešto predloži, po difoltu kažem važi, ali nisi koncentrisan na to, fokus je bio fudbal", priča Mijatović koji je srećan u drugom braku. Sa ženom Anetom dobio je troje dece. 

Predrag i Aneta Mijatović proslavili 22. godišnjicu braka.
Profimedia 

Za njega pričaju kako je "slomio srce mnogim ženama". "Mislim da nisam", priča proslavljeni as. "Sve što je bivše, bivše je, ajmo da pričamo ono što je sadašnje i ono što nas čeka u budućnosti. Ne treba pričati, pogotovo te nezgodne stvari, ne treba vraćati te davne stvari koje su davno, davno zaboravljene."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna