Marija Živković se porodila i na svet donela još jednu devojčicu. Voditeljka koju gledaoci više pamte kao Mariju Lazić već ima ćerku sa svojim izabranikom Vukom Živkovićem, a sad je porodica dobila slatko "pojačanje".

Marija je brojnim slikama na Instagramu pokazala da je izuzetno lako nosila trudnoću i da se minimalno ugojila, pa svi jedva čekaju da je vide sa bebom.

Po objavama sa slavlja vidi se da su Vuk i ona odabrali neobično ime za ćerkicu, koja će se zvati Kalina. Ovo ime je tek odnedavno počelo da stiče popularnost u Srbiji.

marija zivkovic-min.jpg
Instagram / maryzivkovic 

Kažu da je staroslovenskog porekla i da znači "rođena kao pobednica". Marija se, inače, za Vuka udala triput - prvi put na Maldivima, samo u prisustvu kumova.

Zato je Marija želela da se venčanje ponovi i u Beogradu, kako u opštini, tako i u crkvi. Rođenje prvog deteta nije prekinulo njena putovanja, o čemu svedoči njen Instagram - Njujork, Beč, Dubai... više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / maryzivkovic Voditeljka uživa na putovanjima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna