lda Šaulić u srećnom je braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima ćerku Emu koja u septembru kreće u školu.

"Moja devojčica je sad predškolac i išli smo kod psihologa na razgovor. Pohvalili su je, da je sve kako treba i da je spremna za prvi razred. Negde su to zasluge nas iz kuće pa onda vrtića i vaspitača. Mislim da to treba da ide jednim lepim tokom. Škola mora da bude mesto gde će ići sa osmehom i radošću. Treba da budu rasterećeni, svaka ocena je za đaka", rekla je za "Blic" Ilda koja je nedavno ispričala da njena naslednica priželjkuje brata ili sestru

"Ona to i dalje priželjkuje, vezana je za decu u porodici. Ona ih doživljava kao svoje - svoje. Mislim da mi je žao što je uskraćena, hajde, neću završiti tu priču o deci, ali iz ove perspektive, u ovim godinama, treba biti realan. Teško je ponovo se ostvariti u ulozi majke. Žao mi je što nema rođenog brata ili sestru", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

ilda saulic i bojan vuckovic 3
Instagram / ildasaulic 

Pevačica i njen suprug se, inače, poznaju čitav život, ali budući da je Bojan od Ilde stariji 8 godina i da je ona za njega dugo bila dete, ljubav nije planula na prvi, već na drugi pogled.

"Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina", rekla je Ilda svojevremeno za "Glossy".

Fotografije Ilde Šaulić i njenog muža Bojana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna