Makedonska pevačica Tamara Todevska, rođena sestra Tijane Dapčević, priznala je da se razvodi od košarkaša Aleksandra Dimitrovskog, sa kojim ima sina i ćerku.

Njih dvoje još uvek nisu papirološki razvedeni, ali više ne žive zajedno, a Tamara je objasnila i da sa bivšim mužem sada ima bolji odnos nego tokom braka.

"Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo", počela je priču pevačica u emisiji "Grand magazin" i dodala:

"Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije je od svega što sam ja izašla iz tog kaveza."

Tamara je nedavno objavila novu pesmu "Niagara", koja je, kako kaže, nastala u trenutku njene najveće tuge, ali i preokreta koji joj se dogodio u životu.

"Jako dugo sam bila u tom nekom 'kavezu', u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u krug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz tog kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju", objasnila je pevačica.

Velika podrška u ovim trenucima Tamari je bila i sestra Tijana Dapčević, za koju je veoma vezana. Tijana je više od dve decenije u braku sa mužem Milanom, sa kojim ima sina Vuka, a zatrudnela je u trenucima kada se sa sestrom pripremala za njen nastup na Evroviziji.

"Oduvek sam govorila da ću da rodim muško dete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dete, Vuk mi vredi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo ceo svet i poželeli bebu. Dugo nisam uspevala da zatrudnim prirodnim putem. Rekla sam mu: 'Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantelesnu oplodnju!' Te 2008. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o detetu i baš tad sam zatrudnela", otkrila je jednom prilikom Tijana.

Još fotografija Tamare Todevske pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaratodevska Tamara Todevska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna