Ognjen Amidžić je prošlog meseca objavio da ima novu ljubav.Voditelj je u vezi sa koleginicom Minom Naumović, koja radi upravo sa njim u emisiji "AmiG šou".

Otkako je saopštio medijima da su on i Mina u vezi, prati se sa interesovanjem svaki detalj u programu. Iako je popularni Amidža kazao da se ni on ni ona neće oglašavati na temu zabavljanja, TV kamere otkrivaju mnogo toga.

Tako je bilo i sinoć, kad je počela rubrika "Pazi, Mina", koju vodi upravo Ognjenova nova devojka. Sastoji se od pitanja na koja odgovaraju dvoje gostiju, a pobednik dobija nagradu. Sinoć su tema bili muško-ženski odnosi i zanimljiva statistika raznih istraživanja.

mina kostic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Jedno od pitanja je glasilo: "Šta žene ne mogu da podnesu kod muškaraca", a tačan odgovor je glasio "Neurednost". Kako je gošća pogodila odgovor, nastala je uobičajena graja uz aplauze, ali je Mina dala sve od sebe da se čuje njen komentar.

"Tako je! Neurednost! Misli se na neurednost u prostoru", uzviknula je okrećući se ka svom dečku. Kao da to nije bilo dovoljno očigledno prigovaranje, odlučila je da pojača efekat: "Jesi čuo, Ognjene? Žene ne podnose neurednost!"

ognjen amidzic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Mnogi su se prisetili vesti da Mina i Ognjen već žive zajedno pa je očigledno da novi par tek treba da uskladi životne navike. Mina izgleda ima zamerke, mada ih je predočila uz smeh, a na voditelju je da razmisli o njima.

Više Mininih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / callmenaumi Nova devojka Ognjena Amidžića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna