Detinjstvo je period života u kom smo uživali, a ujedno se i nadali da će brzo da prođe. Maštali smo o tome da nemamo zabrane i ograničenja, a od kada smo postali slobodni silno patimo za tim bezbrižnim periodom. Pevač Nikola Rokvić prisetio se šta je obeležilo njegovo odrastanje.

"Detinjstvo…Bezbrižno vreme… Kada bih morao da ga opišem u dve reči, rekao bih sunčan dan! Sunčan dan u detinjstvu je značio radosno buđenje, pogotovo za vreme letnjeg raspusta, ljubav roditeljskog doma, spremljen omiljeni doručak i u trku oblačenje i odlazak na celodnevno igranje sa bratom i drugarima ispred zgrade! Igranje bi nam prekidao poziv majke sa prozora da je ručak gotov kao i večera predveče… Fudbal, 10,9 , viktorije, janjine, trule kobile, žmurke, tapke, poklapke, menjaža, pravljenje skrovišta, klikeri, luk i strela, opasne praćke, nunčake, roleri, bakset dva na dva, put oko sveta, Amera, kineska Sega, prava Sega, skakanje u velike rupe na peščari, opasno ulaženje u napuštene tankere na Savi, boravak u napuštenim automobilima… Turniri u svim sportovima… Posteri, dresovi, nove patike… Starter jakne… Hokejaški dresovi… Bauer… Vojnici, lego, makete…", napisao je Rokvić uz fotografiju sa ocem Marinkom i majkom Slavicom.

 Nikola Rokvić sa manekenkom Bojanom Barović ima troje dece: ćerke Leonu i Angelinu i sina Simeona, i u njihovom odrastanju uživa.

"Sa prvom bebom stvarno ne znaš šta te je snašlo. Stalno si u nekom grču da li sve radiš kako treba. I taman kad zaključiš da je podizanje deteta nešto najteže, dobiješ drugo i shvatiš da može biti i teže. (smeh) Sa trećim je neuporedivo lakše. Često kažem Bojani, sad kad znamo kako sve funkcioniše, možemo da imamo i petoro dece", rekao je pevač nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna