Maša Memedović uživa u vintidž odeći i često sa svojim pratiocima podeli slike novih modnih kombinacija. Oni su je, u šali, prozvali "kraljica sekond henda", jer su njeni "ulovi" obično pravi hit.

Tako su imali prilike da je vide u sivom odelu sa belim prugicama, koje je platila samo 1.000 dinara, a slavna manekenka Hajli Biber  je upravo bila "prošetala" slično samo preskupo - cena u radnji je oko 350.000. Ćerka voditelja Jovana Memedovića ne voli "brzu modu", poput mnogih koji znaju koliko je ona pogubna za životnu sredinu.

Ona često putuje s ocem na snimanja i rado boravi u prirodi, pa je njena garderoba puna ne samo unikatnih  već i praktičnih stvari. Sad je odlučila da se otisne u šoping na popularnu novosadsku "najlon" pijacu i bila izuzetno uspešna u pretrazi.

Maša je kupila dva "ozbiljna" komada - kožnu jaknu i čizme kakve bi se danas teško mogle naći u našim prodavnicama. Kako sama kaže, u pitanju je jakna "njenih snova" - vintidž jakna "Harli Dejvidson". Izrađena je od teške crne kože, toplo postavljena, a na leđima je izvezeno ime legendarnog motorcikla. 

Lepoj crnki jakna odlično stoji, naročito uz mini suknjicu koja ističe njenu vitku figuru. Slično je i sa braon kožnim čizmama visokim sve do kolena.

Maša se naročito zabavila pri vađenju starih novina koje je prethodni vlasnik pažljivo ugurao da sačuva oblik čizama. Na njima je datum - 1. decembar 1989. godine - "vintidž kraljica" je, s pravom, oduševljena svojim šoping ulovom! Uz jaknu i čizme, tu je i starinska staklarija, a vi pogledajte i njene prethodne kupovine - u galeriji slika.

Instagram / masamemedovic Modne kombinacije iz Mašinog ormana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna