Majka Nataše Bekvalac bogata je žena. Ima tri ćerke Draganu, Natašu i Kristinu koje su jedna drugoj najveća podrška i potpora. Sestre Bekvalac su izuzetno složne i usmerene jedna na drugu, a najveći uzor im je mama Mira.

Nataša često ističe koliko je vezana za svoju porodicu, a danas je objavila snimak na kom cela porodica peva njenoj majci pesmu.

"Danas je dan majki. Znam zašto sam baš tebe za mamu izabrala, za mene si najbolja mama na svetu baš takva kakva jesi. I sve što si govorila uvek si bila u pravu i sve što sam grešila bilo mi je neophodno kao lekcija i moj put kojim sam morala proći i kojim još uvek koračam. Ono što sam oduvek osećala i znala je da sve što si radila i radiš uvek je bilo iz bezuslovne ljubavi prema nas tri. Šta znači biti majka shvatila sam tek onda kada sam postala Hanina i Katjina mama. Za majčinstvo ne postoji priručnik, samo ljubav, osecaj. Shvatila sam i ono tvoje: 'Videćeš kada budeš imala svoju decu'', ali i 'Rodićeš ti jednu kao što si ti pa ćeš videti''...E rodila sam dve, dve svoje i savršene! Hvala ti mama. Volim te na svetu najviše. Tvoja srednja, najproblematičnija ćerka", napisala je Nataša.

Nataša je svojevremeno priznala da joj je majka najviše pomagala u karijeri.

"Mama mi je pomogla najviše. Jako je važno šta god da dete odabere kao nešto što ga zanima, da ima podršku roditelja. Moj tata često nije bio kod kuće, budući da je bio fudbaler, pa fudbalski trener, nije bio toliko sa nama. Ali mama je bila ta koja je bila uvek uz nas, pogotovo uz mene, glavna i odgovorna za sve što se meni danas dešava. Da sam sama sebi ćerka, pokušala bih to maksimalno da izbegnem. Mučila sam svoju majku i još uvek je mučim", rekla je nedavno Nataša, a onda se svima obratila mama Mira.

"Teško je biti mama Nataše Bekvalac, sve je teško brate mili, od posla do njenog privatnog života, jako je teško. Sve mi to zajedno preživljavamo, i njen emotivni život, i posao, decu, porodicu, sve, tako da nije baš lako. Svaka majka brine o svojoj deci, ali ovo je posebno, jer ona dosta odsustvuje, dosta radi, a mi uskačemo kad god ko može, da ona to što bolje odradi, a da njena porodica ne trpi", rekla je Natašina majka Ognjenu Amidžiću. 

"Nataša je najproblematičnija, moraš da se baviš njome. Bila je jako dobar đak, revnosna, redovno je išla u školu, u četvrom razredu, u prvom polugodištu je počela da brlja", rekla je ona tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna