Luk Blek svojim sjajnim nastupom odveo je Srbiju u finale Evrovizije, koje će se održati u subotu 13. maja. Naš predstavnik je dobio ogromnu podršku, ali od Kristine Kovač je izostala. Pevačica i kompozitorka je podržala grupu iz Slovenije, zbog čega se našla na meti kritika.

"Bravo, bre! Slovenci do pobede! Iako se ne zanosim da je išta više igde fer, pobeda ovih momaka bi bila prava stvar. Svaka čast, momci, braćo Slovenci! Ima da se oderemo od glasanja u subotu, zaslužili su!", napisala je Kristina, a ne njen račun nizali su se negativni komentari, a najviše je bilo onih koji su smatrali da Kristina nije podržala srpskog predstavnika jer je pobedio Nađu Ordagić, čiju je pesmu Kristina napisala.

"Da li ovo Kristina Kovač neće da glasa za Luku zato što je pobedio Nađu?", glasio je jedan komentar, a neko ju je upitao zašto ne glasa i za njih i za svoju zemlju kad već glasa iz Stokholma. 

Kristina nije ostala dužna na prozivke, pa je prvo pojedinačno odgovarala,  a onda se nekoliko sati nakon ove objave obratila svojim pratiocima.

'Bro jutro, radni narode sveta! Petak, sreća, sreća, radost, pićence sa kolegama posle posla, a i malo podsećanje - nacionalno poreklo krvnih zrnaca ovoj ženi nikada nije bilo kriterijum za davanje podrške i neće da krene ni sad. Svet je moj dom, a sama sebi sam, uz svoje korenje, visoke kriterijume, kako prema sebi, tako i drugima, i iskustvo, jedini sudija toga šta i koga ću da podržim. Da je suprotno od toga, niti bih bila ovde gde jesam, niti bih noću spavala mirno kao beba. Kapirate? Sad nek počne petak!", napisala je Kristina.

Pogledajte kako je izgledao nastup srpskog predstvanika na Eurosongu 2023.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna