Brena i Boba venčali su se 1991. godine, a koliko je njihova svadba bila važna i glamurozna govori i činjenica da je zbog nje prekinut Dnevnik u pola osam.

Jedna od najvećih zvezda ovih prostora izgovorila je sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu Bobi Živojinoviću, a kum, Jon Cirjak, je na venčanje došao privatnim avionom. Za mladence je pripremio poklon jedan od najskupljih automobila, što mu nije bio nikakv problem jer je jedini bivši sportista koji je dospeo na listu milijardera.

Ko je Jon Cijak, najbogatiji sportista svih vremena?

Bogatstvo, zvanično najbogatijeg Rumuna Jona Cirjaka danas se procenjuje na 2 milijarde dolara. Takođe, on je jedini bivši sportista koji je dospeo na listu svetskih milijardera. Uspešni biznismen pripada svetskom džet-setu, a velika strast su mu motocikli kojih ima čak 400.

Jon, kako je sam rekao, otac je tridesetpetoro dece, dok na sajtu "Forbsa" piše da ima dvoje dece i da je singl.

Brena i Boba su u odličnim odnosima sa kumom, pa nisu propustili ni proslavu njegovog 80. rođendana u Madridu.

Jon Cirjak je kum Brene i Bobe
Profimedia 

"Ako me pitate da li imam u životu nekoga koga toliko volim i poštujem kao čoveka koji nam je zaista puno pomogao još otkad smo Boban i ja kretali u život, ali i inače, onda je to definitivno Jon. Takođe, on je bio i dugogodišnji Bobin sportski menadžer. Divan je osećaj kada ste pored takve ljudske veličine. On ima 80 godina, a još veoma aktivno radi. Biti među 150 ljudi za koje je pravio rođendan, biti izabran i biti među zvanicama iz visokog društva iz čitavog sveta, za mene je bilo veoma emotivno i počastvovana sam", rekla je folk legenda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna