Šakira je teško podnela rastanak od Žerara Pikea pa je rešila da okrene novi list, a lek za njeno ranjeno srce je život u potpuno drugačijem okruženju.

Budući da je za Španiju vežu brojne uspomene, pevačica je donela odluku da napusti ovu zemlju, te je spakovala kofere i sa sinovima Milanom i Sašom otputovala u Majami gde će započeti novo životno poglavlje. Iako je preseljenje odlagala zbog očevog, a potom i majčinog narušenog zdravstvenog stanja, došao je trenutak da kaže zbogom Barseloni. 

Latino zvezda objavila je fotografiju sa aerodroma i zahvalila se na podršci koju je dobijala u periodu koji je za nju bio izrazito težak.

"Smestila sam se u Barseloni kako bih svojoj deci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom“, napisala je Šakira, pa dodala:

„Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kom sam naučila da je prijateljstvo nedvosmisleno duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem.

Hvala mojoj španskoj publici koja me uvek pokrivala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se opet i kao što je moj otac toliko puta rekao, vidimo se u krivinama“, napisala je Šakira, a obožavaoci su joj uputili brojne komentare podrške.

Šakira rešila da se osveti Pikeovoj majci
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna