Dva stravična masakra koja su se 3. i 4. maja 2023. godine dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na teritoriji Mladenovca zavila su u crno čitavu naciju. U nezapamćenim zločinima ugašeno je 17 života, dok je 21 osoba ranjena, a cela javnost nema je od bola nakon ove dve velike tragedije.

Iako su dani žalosti zvanično prošli, Srbija i dalje tuguje. Veći deo pevača otkazao je nastupe, ne samo u danima žalosti, već i nakon toga, a pevačica Vanja Mijatović takođe se odlučila na ovaj korak.

Vanja Mijatović otkazala nastup na svadbi
Youtube/Mondo 

Ona je, naime, trebalo da nastupi na jednoj svadbi u Makedoniji, ali je mladencima saopštila da neće doći da peva.

"Jako me je potreslo to što se desilo i apsolutno nisam mogla da pevam i veselim se dok je naša zemlja zavijena u crno. Upropastila sam jednoj mladi venčanje, njen najlepši dan koji je iščekivala s takvom radošću. Kada sam joj otkazala, plakala je jako i mnogo mi je žao. Sećam se svoje svadbe i koliko mi je bilo važno da taj dan bude savršen. Ali, svesna je da je tako moralo i nadam se da se nije naljutila na mene. Viša sila", rekla je Vanja Mijatović za "Alo".

Pevačica se, inače, prošle godine udala za svog supruga Aleksandra Mandžukića, ali je njihovo venčanje bilo nesvakidašnje. Oni su najpre u oktobru 2022. organizovali veliko slavlje u Beogradu, bez ceremonije crkvenog i građanskog venčanja, a potom su mesec dana kasnije sklopili crkveni brak u pravoslavnoj crkvi u Dubaiju. Vanji je tom prilikom kuma bila koleginica Aleksandra Mladenović.

vanja mijatovic dubai aleksandra mladenovic.jpg
Instagram / vanja_mijatovic_vvsr 

"Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo. Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom - potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu", rekla je Vanja tada, a potom se oglasila nakon crkvenog venčanja.

"Sve se desilo spontano. Moji mnogo dobri drugari žive i rade u Dubaiju, već godinama nas zovu da dođemo kod njih. Odabrali smo 7. novembar, rođendan mog muža, sve je trebalo da bude iznenađenje, ali zbog silne papirologije na kraju nije bilo. Da smo prvi srpski par koji se venčao tamo saznali smo nakon ceremonije, zaista mi je mnogo drago zbog toga", rekla je pevačica tom prilikom.

Fotografije sa Vanjine svadbene proslave pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Ana Paunković, ATA / Antonio Ahel Svadbena žurka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna