Pevačica Milena Ćeranić se iz rodnog Kragujevca u Beograd doselila kada je imala samo 19 godina. Došla je kako bi se bavila pevanjem i, kako je jednom prilikom priznala, borila se svim silama da opstane. Ipak, bilo je i teških dana kada je oskudavala čak i u hrani.

"Želela sam da se osamostalim i da ne zavisim od roditelja, pa sam počela da nastupam po klubovima. Nekad je bilo posla, ali je bilo i perioda kada nemamo nijednu tezgu. Dešavalo se da nemam para za kiriju, a nisam želela da tražim novac od porodice. Sestra, sa kojom sam živela, i ja nismo imale novca ni za hleb. Sećam se da mi je jednom rekla da ima 50 dinara, i da ćemo od tih para nešto kupiti. Zbog svega toga sam, kada uzmem 100 evra za noć od pevanja, sa sestrom odlazila u restoran i sve pare trošila na hranu", rekla je pevačica, koja je imala problem sa paničnim napadima.

"Kada sam ispila sve lekove koje mi je dala doktorka, krenula sam na razgovore kod psihoterapeuta, koji mi je promenio život iz korena. Svima bih preporučila da idu kod stručnjaka jer mogu mnogo da vam pomognu i usmere vas na pravi put. Razgovori sa stručnim licem su mi pomogli da vratim samopouzdanje, koje je u jednom trenutku bilo na minimumu zato što sam doživela i veliku slavu i najveći pad u životu. Teško je nositi se sa tim da si najpopularnija ličnost u zemlji, a u sledećem anonimna osoba, koju niko ne prepoznaje. Imala sam karijeru, a nisam mogla da napredujem, pa samim tim nisam dovoljno ni zarađivala. To je bilo veoma potresno za mene", rekla je za Informer Milena kada se prisetila i svog odrastanja uz dva brata - starijeg Marka i mlađeg Andriju.

Milena Ćeranić
Instagram / ceranicmilena 

"Kada neko od nas troje napravi glupost, ona nas sve troje istuče. Ne pita ko je kriv. Zato nam posle nikada nije palo na pamet da uradimo nešto slično. Mene je najmanje tukla jer sam žensko. Ali dobijala sam batine, koje sam svaki put i zaslužila. Jednom me je ozbiljno istukla jer sam zaboravila da joj javim da ostajem četiri sata duže kod drugarice", ispričala je Milena koja pati što nije završila fakultet.

"Želela sam da budem psihijatar ili hirurg, ali nisam mogla da izdržim prakse u trećoj i četvrtoj godini zbog toga što sam u tom periodu i pevala. Zato sam se prebacila u srednju ekonomsku, koju sam i završila. U srednjoj sam bila inicijator bežanja sa časova. Nervira me što neki duduci imaju završene visoke škole, a ja ne. Ali nije isključeno da jednog dana neću upisati faks", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna