Ime atraktivne plavuše Jovane Jocić počelo je da se pojavljuje u medijima u vreme dok se zabavljala sa pevačem Sašom Kovačevićem, sa kojim je bila u ljubavi četiri godine. Iako se šuškalo da planiraju brak, par je raskinuo 2017. godine zbog, kako se pisalo, sve češćih nesuglasica.

"Česte razmirice i nesuglasice dovele su do niza svađa. Kako su svaki put uspevali da ih prevaziđu, činilo se da je reč samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupila posle četiri godine veze. Međutim, kako su se u poslednje vreme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živela sa njim i njegovim bratom Radetom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka", rekao je tada za medije izvor blizak pevaču.

Saša Kovačević tada je naveo da je Jovana zbog posla stjuardese često bila na putovanjima, te istakao da su i posle raskida ostali u dobrim odnosima.

"Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli... To je naravno tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih reči i uvreda", rekao je Saša posle raskida.

Jednom prilikom, kada je odgovarala na pitanja na Instagramu, jedan od pratilaca upitao je Jovanu da li su ona i Saša ostali prijatelji nakon kraha veze.

"Jesmo. Puno pitanja dobijam vezano za ovo, pa da ne ispadne da stalno izbegavam jer nema razloga, samo je to prošlost i ne želim da se to stalno potencira. Ostali smo u super odnosima, svako od nas je nastavio dalje i ima svoj život", objasnila je tada Jovana.

Jovana je nakon toga otpočela ljubavnu vezu sa pevačem Vladanom Savićem, frontmenom "Magla benda", sa kojim je u julu 2019. godine dobila ćerku Anđeliju.

Vladan Savić raskinuo s Jovanom Jocić
ATA / Antonio Ahel 

Prošle godine ona i Vladan su se rastali, ali su ostali u prijateljskim odnosima i nastavili zajedno da brinu o naslednici čiji interesi su im na prvom mestu.

"Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka", rekao je pevač za "Blic" odmah nakon rastanka.

Iako ima samo reči hvale za bivšu partnerku, Vladan je ipak jednom prilikom istakao da ne postoji šansa za njihovo pomirenje.

"Nikada! Da ne bude ono: 'Nikad ne reci nikad!', ali u ovom slučaju stvarno. Nikad ne bih pristao na pomirenje. Zauvek smo završili. U dobrim smo odnosima, ali je zauvek završeno", rekao je on u emisiji "Kontra šou".

Komšije o razvodu Jovane i Vladana
Instagram/Vladan Savic/Jovana Jocic 

Nekoliko meseci nakon što se rastala od Vladana Jovana je pronašla novu ljubav, ali o svom novom izabraniku nije želela da otkriva detalje, osim da je u pitanju momak iz Italije. I dalje je zaposlena kao stjuardesa, a jednom prilikom je istakla da obožava svoj posao.

"Nikada mi ni na kraj pameti nije bilo da ću se baviti nečim u vezi sa avijacijom. Međutim, već je četvrta godina kako avion smatram svojom drugom kućom i jako uživam u svom poslu", rekla je ona pre dve godine za "Elle".

Još fotografija Jovane Jocić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jocic.jovana Jovana Jocić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna