Glumica Padma Lakšimi u septembru slavi 53. rođendan i još uvek izgleda besprekorno. Voditeljka kuvarskog takmičenja "Top Chef“ poreklom iz Indije priznala je da jede i do 9000 kalorija dnevno dok snima emisiju.

 "U prvoj polovini sezone kada imamo puno takmičara unesem osam ili devet hiljada kalorija dnevno", kaže Lakšimi koja se za sezonu ugoji i sedam kilograma. Dva veća konfekcijska broja je ipak ne navedu da pokuša da obrati pažnju na količinu hrane koju unosi.

"Previše volim hranu da bih se izgladnjivala samo da bih izgledala dobro. Kada se završi sezona pet puta nedeljno odlazim u teretanu", rekla je Padma kojoj joj svojevrsno priznanje za izgled stiglo kada su je pozvali da se pozira u kupaćem kostimu za magazina "Sports Illustrated".

"Odmah sam pomislila kako moram da vežbam. Srećom, već sam bila prilično redovna u teretani, jer je prošlo samo mesec dana otkako sam se vratila kući sa snimanja", rekla je Padma i priznala koliko joj ovaj poziv znači.

"Ubila bih za to kad sam bila model i u 20-ima jer je to sveti gral, a nikad me nisu ni zvali za ovako nešto. I stvarno sam mislila da to neću doživeti, da budem iskrena", rekla je ova zgodna 52-godišnjakinja.

"Važno je pokazati ženama svih godina i tipova tela da lepota dolazi u širokom spektru. Zahvalna sam na svom telu, što mi je omogućilo da imam bebu, što mi je omogućilo da jedem kao što jedem i na svemu što mi je dalo", rekla je ona.

Preporučeni dnevni unos kalorija za sedentarnu odraslu ženu je 1.800 do 2.000 kcal, a za neaktivnog odraslog muškarca 2.000 do 2.200 kcal.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna