Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović u subotu, 6. maja, porodila se i na svet donela trećeg sina. Ona i njen suprug, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger, presrećni su što je njihova porodica uvećana za još jednog člana, a rođenju brata posebno su se obradovali njihovi stariji sinovi Luka i Leon.

Iako još nisu otkrili ime najmlađeg naslednika, Ana i Bastijan oglasili su se na društvenim mrežama emotivnim video snimkom i poručili da su neizmerno radosni.

"Zdravo svete! Naša srca su puna ljubavi", poručili su Ana i Švajni u svom prvom obraćanju, a u komentarima su odmah usledile brojne čestitke.

Popularni par, inače, sve do porođaja nije želeo javno da govori o polu treće bebe.

"Najvažnije je da su zdravi i srećni. Navikli smo na dečake, tako da bi to bilo lagano, a sa druge strane bi bilo lepo imati i devojčicu, tako da videćemo, iznenađenje nas čeka", rekla je Ana nedavno.

Ana je profesionalnu karijeru završila 2016, iste godine kada se u Veneciji udala za nemačkog fudbalera. Starijeg sina Luku dobili su u martu 2018, a mlađeg Leona u avgustu 2019. godine. Lepa sportistkinja jednom prilikom je istakla da sinove vaspitava na isti način na koji su nju odgajali njeni roditelji.

Stil Ane Ivanović
Profimedia 

"Često čujem sebe kako ponavljam rečenice svojih roditelja. Decu se trudim da vaspitavam u našem duhu, jer mislim da je naš način vaspitanja drugačiji u odnosu na inostranstvo. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi u kojoj su roditelji bili posvećeni deci i trudimo se da i naša deca to osete. I u krugu moje porodice televizor je bio isključen, da pričamo dok ručamo… Limitiramo i naše vreme na telefonu kad smo sa njima, ajped nemamo. Važna nam je komunikacija sa decom, da ih čujemo i razumemo. Mi organizujemo dan dinamično, dosta vremena provodimo napolju… Oni vole da čitaju, crtaju, igraju se autićima… Oni, iskreno, i ne traže telefon jer ne znaju za to", ispričala je jednom prilikom.

Još fotografija Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna