Ben Aflek i Dženifer Lopez upoznali su se 2001. godine na snimanju romantične komedije "Gigl". Džej Lo se tek razvela od plesača Krisa Džuda, a kako je kasnije ispričala odmah je znala da je Benom "to to". Uskoro je usledila veriba, ali i raskid, a Dženifer je bila slomljena zbog kraja ljubavi.

“Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me ponizio kao niko u životu. Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela”, govorila je Dženifer ranije, a Ben je tvrdio da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih pratili u stopu. Godine nisu obrisale njihova osećanja, pa je Ben inicirao kontakt s Dženifer u februaru ove godine dok je ona radila na snimanju filma "Shotgun Wedding". Varnice su ponovo planule, a par je danas srećniji nego ikada.

"Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža", rekao je Aflek nedavno, a sada je o pomirenju prvi put govorila i majka Dženifer Lopez, Guadalupe Rodriguez.

Ishrana Dženifer Lopez
Profimedia 

"Znala sam da će njih dvoje ponovo biti zajedno jer sam se molila 20 godina za to", izjavila je Guadalupe, a Džej Lo je istakla da njen muž sjajna očinska figura njenim blizancima.

"On zaista dobro prihvata izazov i vole ga. Cene ga, kao i ja", rekla je Dženifer za koju suprug kaže da je "najlepša žena na svetu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna