Zejna Mukrić je već godinama na estradnoj sceni, najpre kao deo grupe "Luna", a potom i kao solo pevačica, ali je najviše pažnje privukla učešćem na festivalu "Pesma za Evroviziju". Odrasla je u Loznici, gde je živela sa roditeljima, dve sestre, bakom i dekom, a godine 2012. Zejna je upoznala bivšeg supruga, sa kojim je kasnije dobila ćerkicu Kjaru, koja sada ima sedam godina.

"Upoznali smo se 2012. godine, kod moje drugarice. Odmah sam znala da će biti otac mog deteta. U početku nam je bilo lepo, ali smo se rastali kada je Kjara imala godinu i po dana. Nije mi prijao njegov način života. Voleo je noćne provode i alkohol, a to mi je smetalo. Pogotovo što smo u kući imali malo dete. Glumio je strogoću, a ja ne volim takve muškarce. Ne mogu da budem u vezi u kojoj nema poštovanja. Muškarac mora ženu da pazi, mazi i drži kao malo vode na dlanu. Zbog njegove sujete i ega nikada se nisam osetila kao žena. Više smo bili rivali i suparnici. Prošlog leta smo pokušali da obnovimo vezu, ali ipak nije uspelo", rekla je nedavno za Hit Informer pevačica koja se zbog stresa prevremeno porodila.

Ipak nije joj teško da bude samohrana majka, jer je navikla da bude samostalna.

"Meni nije, jer sam navikla i oduvek sam bila neko ko je tako postavljao stvari, da treba da budem samostalna i kao žena, devojka, ali i kao majka i oduvek brinem o svemu, to je meni došlo prirodno. Sa druge strane, imam nju, koja je divno vaspitana, jako je skromna, nisam mogla da poželim bolji karakter deteta nego što je ona dobila", rekla je za Blic pevačica koja je ostala u dobrim odnosima sa ocem svoje ćerke.

"Nisam se udala, još uvek, ali sam dobila dete sa Kjarinim tatom. Mi smo u kontaktu. Sudski smo rešili sve moguće stvari i u dobrim smo odnosima oko njenog uzimanja i preuzimanja, boravka nje kod njega. Sve je normalno, ljudski, što bi se reklo", rekla je Zejna.

Još fotografija Zejne Murkić pogledajte u galeriji ispod

Instagram / zejnaofficial Zejna Murkić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna