Sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom, glumica Lidija Vukićević dobila je dva sina, Andreja i Davida. Oni su danas odrasli ljudi, obojica su u srećnim vezama, ali ih mama nikada ne pita da li planiraju brak i porodicu. 

"Besmisleno mi je, to se radi kada čovek poželi. Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu došle su godine pa se mora. Ne mora se ništa", iskrena je bila Lidija za "Blic".

Kada jednog dana dobije unuke, glumica je sigurna da neće biti, kako kaže, "klasična baka".

Lidija Vukićević o sinovima i partneru
Printscreen/ YouTube BALKAN INFO - Zvanični kanal 

"Neću biti klasična baka, jer nisam ni prema svojoj deci bila klasična majka. Usred noći smo išli u prodavnicu. Naravno, dok nisu krenule obaveze. Svu slobodu i radosti koje možemo da osetimo sam ispunila i kod svoje dece, nisam bila tutor jer to bude kontraproduktivno", istakla je ona. 

Glumica uživa u srećnoj vezi sa mlađim partnerom, ali ističe da joj godine nikada nisu bile važne. 

"Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu, jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome", rekla je Lidija i dodala da njenom partneru nije bilo teško da prihvati njen način života.

Lidija Vukićević o sinovima i partneru
Printscreen/ YouTube/ RTS Zabava Zvanični kanal 

"Svako zna, na početku veze, čime se bavim, da li sam poznata, da li mi prilaze ljudi... Ako ne mogu to da prihvate, pogrešno su se kačili na taj voz, a ako počnu da guše to sve što jesam, onda izlazim iz tih veza. Ne dam da me niko prekraja", jasna je Lidija, čiji sinovi su upoznali njenog izabranika i podržavaju njen izbor.

"Uvek znaju partnera i veruju mi, tako da nemaju nikakav problem. Veoma su spokojni i imaju dobar odnos", zaključila je za pomenuti medij. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna