Tekst: Promo

Ovaj problem često utiče na raspoloženje i produktivnost, a dugotrajno ignorisanje može dovesti do većih i ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Međutim, postoji jednostavno rešenje koje vam može pomoći da se oslobodite ovih neprijatnih bolova i uživate u osećaju rasterećenja. Pomoć u vašoj borbi protiv bolova je dekompresiona kragna za vrat!

Kao rezultat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola prouzrokovanog nepravilnim držanjem, povredom ili oboljenjem. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapija za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova i, što je takođe sjajno, možete je koristiti u udobnosti svoga doma.

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže u smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

CD5 fotka.jpg
Promo 

Vratna kragna:

• Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju
• Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
• Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

Kod ovog modela ne postoji mogućnost manuelnog podešavanja sa prednje strane, i ceo vrat je obavijen vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti mekim delom kragne. Obezbeđuje bolji komfor i osećaj.

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 8.900 rsd.

Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

*Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.