Na tragedije koje su Srbiju zavile u crno niko nije ostao ravnodušan. I mnoge javne ličnosti su izrazile bol i tugu, a među njima i pevačica Tanja Savić. Ona je kao majka posavetovala druge roditelje da deci svakoga dana pokazuju ljubav.

"Grlite ih, grlite ih što jače. Neka vam govore da ste dosadni, neka pokušavaju da se otrgnu. Grlite ih kad kreću i kad dolaze. Sačekajte ih sa osmehom. Uvek saslušajte, te njihove njima na svetu najbitnije priče. Samo ih jako, jako grlite svakodnevno", napisala je Tanja koja je majka dva sina, Maksima i Đorđa.

Među javnim ličnostima koje su se oglasile povodom tragedija je i pevačica Ana Sević, koja je izrazila duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo.

"Žao mi je svakoga ko na bilo koji način pravi žrtvu od psihopate i opravdava ovaj gnusan zločin ravan terorističkom napadu. I za to mu treba suditi. Svako ko ga opravdava moze biti sledeći inicijator sledeće tragedije. Žao mi je svakog deteta koje je pomislilo da na bilo koji način glorifikuje i oponaša jedan bolesni, izopačeni um.

ana sevic o tragediji u skoli na vracaru-min.jpg
Instagram / anasevicofficial 


Žao mi je što se ne napravi izuzetak i ne sudi mu se. Žao mi je jer se tako daje primer mladima da mogu da oduzmu tuđi život i da ne odgovaraju. Žao mi je što je zbog primera psihopate sinoć još 8 judi u Mladenovcu izgubilo život. Žao mi je sto ni ta persona neće dobiti doživotnu robiju nego će kroz neko vreme slobodno šetati gradom kao da se ništa nije desilo.

Žao mi je naše dece. Žao mi je nas. Žao mi je Srbijo. Tužna si. Duša mi se cepa", napisala je Ana.

Brojne poruke poznatih ličnosti objavljene povodom ove tragedije pogledajte u galeriji slika.

Instagram / anasevicofficial Oglasili su se Lidija Vukićević, Nikola Rokvić, Marija Šerifović, Anastasija Ražnatović, Elma Sinanović, Nataša Ninković.

Tekst: Lepa&Srećna