Nakon 18 godina braka i troje dece glumac Kevin Kostner se razvodi. Njegova supruga podnela je zahtev, što je holivudsku zvezdu šokiralo.

Kristina Baumgartner je podnela zahtev za razvod, uz navod da su uzrok "nepomirljive razlike". Ne traži nikakvu alimentaciju, jer je potpisala predbračni ugovor. Ipak, neki tvrde da je u pitanju prevara, jer je glumčev prvi brak pukao zbog, kako se navodilo, njegovog neverstva. Prijatelj holivudskog stara tvrdi da to nema veze sa istinom jer, kako kaže,  Kevin suprugu ludo voli.

"Kevin je bio jako iznenađen Kristininim postupkom, jer on razvod ne želi", rekao je prijatelj slavnog glumca za američke tabloide.

Par je poslednji put viđen zajedno u martu, na dodeli Oskara. Činilo se da među njima nema nikakvih problema, pa je sve iznenadila vest o razvodu. Ona je već skinula burmu i jasno je da je ovaj brak definitivno gotov.

"Iskušenja su prilično jaka i napolju je gladan svet koji jedva čeka da padneš. Dakle, ne možete da se petljate, a da ne platite veliku cenu. Pokušavam da vodim svoj život s određenom dozom dostojanstva i diskrecije, ali brak je težak, težak posao", rekao je jednom prilikom glumac.

kevin koster i kristina 0674090871-min.jpg
Profimedia 

Kevin i Kristina imaju troje dece: sinove Kajdena (15) i Hejsa (14), kao i ćerku Grejs (12).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna