Radoš Bajić je čak pola veka u srećnom braku sa suprugom Milenom. Kroz godine zajedničkog života imali su različite uspone i padove, a ova godišnjica im je posebno tužna zbog velike tragedije koja se juče dogodila u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

"Danas je 4. maj. Dan posle zastrašujeceg događaja koji oduzima razum, koji je zavio u crno porodice nastradale dece - ali i celu Srbiju. Ovog 4. maja navršava se 50 godina od kako sam 1973. godine, jedne tople, normalnije i lepše majske večeri upoznao moju Milenu - i poklonio joj grančicu belog jorgovana. Decenije borbe, muke i izgaranja, uspona i padova, ali i pažnje, brige, naklonosti i ljubavi. Koja traje i danas. U senci jučerašnje strašne tragedije odričemo se slavlja. U okruženju naše najuže porodice. Milena i ja ćemo obeležiti naš dan, uz izraze dubokog saučešća roditeljima streljane mladosti. Sa verom u Boga, u razum i ljubav", napisao je Radoš koji je supruzi bio najveća podrška kada se borila protiv raka dojke.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je ranije glumac i scenarista za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna