Milica Todorović zanemela je nakon tragedije koja se jutros dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda usmrtio osmoro đaka i radnika obezbeđenja škole, dok su nastavnica istorije i šestoro učenika ranjeni.

Istog dana, pevačica je saznala još jednu tužnu vest - da joj je preminuo deka.

"Neopisiva tragedija. Crni dan. Saučešće porodicama preminulih. Neka im Bog da snage da izdrže teške dane. I za mene je ovo težak dan. Moj deda Zoran se jutros upokojio. Putuj sa anđelima i neka ti duša pronađe mir", napisala je Milica na društvenim mrežama i dodala da je istovremeno i tužna i besna.

Milica Todorović ne kuva
ATA / Antonio Ahel 

"Pretužna sam i besna. Šta se bre dešava? Promovisanje svega nenormalnog kao nešto normalno? Eto to, koliko godina unazad. Koliko nasilja na nacionalnoj frekvenciji koje se promoviše kao zabava. Droga, oružje. Ceo sistem je nenormalan. Ovo mora da stane, mora", navela je Milica.

Brojne javne ličnosti iskazale su duboku tugu zbog tragedije koja je potresla Srbiju, ali i čitav region.

"Dan za suze, bol, suočavanje ko smo, zašto. Ne umem i ne znam kako bih opisala očaj. Plačem sa roditeljima, decom", napisala je voditeljka Dragana Katić na društvenim mrežama.

Milici Todorović preminuo deda
ATA Images/Antonio Ahel 

"Ja sam, blago je rečeno, u šoku. Osnovna škola! Otkud detetu od 14 godina prvenstveno pristup vatrenom oružju? Gde su ti roditelji? I koga sad kriviti, dete od 14 godina nesvesno svoje nesvesti? Drušvene mreže? Koga? Gde je srž ovog zla? Ljudi, pod hitno na fabrička, ovo ne sme da se ponovi! Plače mi se zbog mladih života, njihovih roditelja. Saučešće porodicama", poručila je pevačica Sanja Vučić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna