Fantastična karijera glavne urednice magazina "Vog" pretvorila je Anu Vintur u pravu ikonu mode. Uprkos ogromnoj medijskoj pažnji, ona je uspevala da vodi privatni život daleko od javnosti.

Utoliko je veće interesovanje za njeno pojavljivanje na Met Gala večeri 2023. godine, budući da je došla u društvu Bila Naja. Držeći pod ruku poznatog glumca, Ana se osmehivala kao retko kad.

Predstavnik za štampu Bila Naja već je saopštio kako njih dvoje nisu u ljubavnoj vezi, ali glasine su jače nego ikad.

ana vintur bil naj 0773164264-min.jpg
Profimedia 

Ana je bila dvaput u braku - prvi put sa Dejvidom Šaferom, poznatim dečjim psihijatrom, od kojeg se razvela posle 15 godina. S njim ima dvoje dece, Čarlija i Katarinu "Bi", koji sad već imaju svoju decu.

Pet godina nakon razvoda, 2004. godine, Ana se udala za biznismena Šelbija Brajana, od kojeg se razvela pre tri godine.

ana vintur 0445527505-min.jpg
Profimedia Ana Vintur sa ćerkom Bi.

Svako njeno pojavljivanje sa Bilom privlači veliku pažnju. Pre dvadesetak godina su počele priče o njihovoj navodnoj vezi, a prvi put su ih ugledali zajedno u pozorištu u Londonu pre šest godina. Bil je tada kratko izjavio: "Ima mnogo tračeva o meni, a verovatno i o Ani."

ana vintur bil naj 0773216657-min.jpg
Profimedia 

Tri godine kasnije, snimljeni su na večeri u Italiji, čak je Dejli Mejl objavio kako glumac Ani kupuje ruže. "Oni su samo prijatelji", tvrdi njegov predstavnik za štampu, ali sve manje je onih koji u to veruju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna