Pre samo nekoliko dana, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su objavili da čekaju bebu.Cecina ćerka je u četvrtom mesecu trudnoće, a srećni par je najavio i venčanje.

Posle prvih reakcija i čestitanja, mnogi su se zapitali kako će reagovati Olivera Gudelj.Ona je majka troje sportista - uz Nemanju, i brat Dragiša se bavi fudbalom, dok je ćerka Vanja teniserka. Olja je bila u prvi mah lepo prihvatila Anastasiju, ali se čini da je nešto pošlo naopako.

I ona i Vanja su "otpratile" Nemanjinu devojku sa Instagrama, a na Svetskom prvenstvu u fudbalu nisu bile sa njom.

Majka Nemanje Gudelja
Instagram/Olivera Gudelj 

Sada se pojavila još jedna mlada dama u njihovoj porodici - Lana Lazarević. Lepa plavuša je u vezi sa Dragišom, a momak je upravo objavio čitavu galeriju slika sa njom. Mama Olja je, očigledno, oduševljena i odmah je lajkovala slike. 

Pridružio joj se i Nemanja, a Anastasija je dodala i poruku: "Vas dvoje ste moj omiljeni par". Da li je na pomolu veridba i, nakon toga, venčanje? Ili je možda i lepa Lana u drugom stanju? 

dragi gudelj lana lazarevic 3-min.jpg
Instagram / dragigudelj 

Da je ipak reč o nekom slavlju, a ne samo o nasumično objavljenim slikama, svedoči poruka Rašida, vozača i bliskog prijatelja porodice Gudelj: "Čestitam ti, ratniče, a vama dvoma želim večnu sreću."

Dragi nosi i prsten na ruci, a njegove slike sa lepom Lanom pogledajte u galeriji!

Instagram / dragigudelj Lepa Lana Lazarević je oduševila sve u porodici Gudelj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna