Anastasija Ražnatović je u drugom stanju, a ona i fudbaler Nemanja Gudelj nakon godinu dana veze čekaju prinovu, piše "Blic". Kako se navodi, mlada pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće, a porodice Ražnatović i Gudelj presrećne su zbog lepih vesti.

Anastasija i Nemanja prošlog meseca proslavili su godinu dana ljubavi, a pevačica većinu vremena provodi u Sevilji, gde fudbaler ima profesionalni angažman.

anastasija raznatovic i nemanja gudelj aps-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Ovo će Anastasijinoj mami, pevačici Ceci Ražnatović, biti treće unuče, nakon Željka i Krstana Ražnatovića koje joj je podario sin Veljko. Željko će u junu proslaviti treći rođendan, dok je Krstan na svet došao pre 10 dana.

Anastasija je trenutno kod Nemanje u Španiji, gde su je nedavno posetili mama Ceca i bratanac Željko, a iako to do sada nije radila, pevačica u poslednje vreme sve češće na društvenim mrežama deli fotografije i snimke sa Nemanjom.

"Za mene je ljubav najvažnija stvar na svetu, to mi je uvek prioritet, prema porodici, prijateljima, partneru. Sve lepo potiče iz ljubavi", rekla je jednom prilikom za "Kurir" Anastasija, koja je u Gudelju pronašla srodnu dušu.

Na samom početku veze, pevačica je istakla da je spremna na pritisak javnosti, ali da su i ona i Nemanja sigurni u svoju ljubav.

"Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši. Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej", rekla je tada Anastasija, koja je nekoliko meseci kasnije progovorila i o zajedničkom životu sa svojim izabranikom.

"Pa, naša veza nije na daljinu. Ja sam često u Španiji, kao što možete i da vidite po mojim društvenim mrežama. Dolazim u Srbiju kad imam poslovne obaveze, to mi je sad, naravno, prioritet. Kad imam nešto ovde, onda moram da se vratim. Čim završim obaveze u Srbiji, odem u Španiju. Ne znam kako se to oficijelno kreće u zajednički život. Ja sam tamo sa njim, Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji. Nazovite to kako želite, ali ja živim tamo kad sam tamo", objasnila je tada.

Još fotografija Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / raznatovicanastasija, Instagram/raznatovicanastasija Srećni i zaljubljeni, svi pitaju kad će venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna