Aco Pejović danas živi život o kome je kao dečak mogao samo da mašta. Otac je tri ćerke, godinama je u stabilnom braku, a karijera mu je više nego uspešna. Ipak, kroz odrastanje prolazio je kroz teške periode, a kada je imao samo 14 godina živeo je u domu.

"Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po 6,7 ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike", prisetio se Pejović tog životnog perioda.

"Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao", rekao je za "Grand" pevač koji je odlazio kući samo jednom mesečno.

Aco Pejović se prisetio odrastanja
Youtube/Printscreen/RTVPinkOfficial 

 "Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: “Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš", ispričao je Aco kome je smrt roditelja teško pala.

"Ne bih ništa menjao! Srećan sam, jer su u svakom momentu svog života znali koliko ih volim i koliko sam srećan što ih imam! Obožavao sam ih! Danas ih nema samo fizički, ali u svakom momentu mog života su sa mnom", rekao je Aco koji nema problem da zaplače.

Supruga Aca Pejovića
ATA / Antonio Ahel 

"Suze su potpuno ok! I kao lek, i kao izraz sreće i ponosa. Život me je nekoliko puta doveo u obe situacije, nisam ih se nikada stideo. Izgubio sam roditelje, drage prijatelje. S druge strane, ćerke me čine ponosnim i njihova dela me nekada toliko ostave bez teksta, da se potkrade i koja suza", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna