2022. godina za Aca Pejovića bila je prožeta najrazličitijim emocijama - od tuge do sreće. U aprilu ove godine izgubio je oca, a bol zbog ovog velikog gubitka uspeo je delimično da zaboravi uz pomoć nekih lepih dešavanja na privatnom i poslovnom planu.

"Po ko zna koji put shvatio sam da je život rolerkoster emocija i događaja. U privatnom životu doziveo sam lični gubitak, koji sam veoma teško podneo, ali i veoma srećne momente poput diplomiranja moje srednje ćerke Marije na Medicinskom fakultetu. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu. S druge strane, kada govorimo o mojoj karijeri, bila je godina u kojoj sam na profesionalnom planu ostvario ogroman uspeh - tri Tašmajdana, dva Spensa, veliki solistički koncerti širom regiona... Malo je reći da sam, kada je reč o mom poslu, prezadovoljan", ispričao je pevač za "Kurir".

Budući da će za Novu godinu nastupiti u Beogradu, cela njegova porodica u najluđoj noći biće sa njim.

"Srećan sam što sam i ove godine u Beogradu. Osim što ćemo se svi zajedno odlično provesti, raduje me i činjenica da će sa mnom te noći biti i moji najbliži. Ćerke su u sopstvenoj organizaciji i sa svojim društvom, a ja očekujem da će mi se na Sajmu pridružiti supruga i moji najbolji prijatelji sa kojima sam svakodnevno. Zbog toga sam dodatno motivisan da nam svima priredim nezaboravnu noć i uvedem nas u bolju i lepšu godinu", rekao je Pejović, koji će, tradicionalno, Novu godinu prvo čestitati svom kumu.

"Prilično profesionalno pristupam svom poslu, tako da, bez obzira na to što je novogodišnja noć malo drugačija od ostalih nastupa, uvek sam u službi svoje publike. Uvek prvo sačekam da sve bude u najboljem redu, a onda, već godinama unazad, prvo čestitam kumu Vuku, koji svira gitaru u mom bendu i nalazi se tik uz mene na bini". zaključio je pevač za pomenuti medij.

Fotografije Aca Pejovića sa suprugom Biljanom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Stefan Stojanović Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna