Naslednica Cece Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji. Prinova stiže u oktobru, a Anastasija je sada u 4. mesecu trudnoće. Ova vest je obradovala obe porodice, a sada se prvi put za medije oglasio Nebojša Gudelj, otac slavnog fudbalera i budući deda.

"Svi smo prezadovoljni i presrećni a pogotovo Nemanja koji će postati prvi put otac! Najbitnije nam je da se sve dobro završi i mogu reći takođe da je ovo veliki blagoslov od Boga za čitavu nasu porodicu" rekao je Nebojša za medije.

Anastasija trenutno boravi u Sevilji gde njen izabranik i živi, a kako kaže oseća se odlično.

"Konačno su prestale mučnine, pa mi je sada sve lagano. Kao da nisam trudna! Jedino što mi se često spava i što se oblačim kao beskućnik. Stalno sam u helankama i samo mi se nose široke stvari", rekla je Anastasija ovim povodom za "Informer".

Anastasija Ražnatović pokazala trudnički stomak
Instagram/Anastasija Ražnatović 

Budući roditelji u julu će sklopiti građanski brak u Španiji, a tom prilikom organizovaće intimnu ceremoniju samo za najuži krug ljudi, dok će crkveno venčanje i velika svadba uslediti sledeće godine.

Anastasiji će kuma na venčanju biti dugogodišnja najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna