Tamara Milutinović pre četiri dana udala se za svog izabranika, fudbalera Darka Jevtića, a par će kroz nekoliko meseci dobiti i prinovu. Venčanje je održano na pevačicin rođendan, dok se veridba odigrala dva meseca ranije, na proslavi Darkovog rođendana. Prilikom ceremonije sklapanja braka mladenci su saznali i pol bebe - u njihov dom stiže devojčica.

Tamara je pre nekoliko godina izjavila da, kada bude imala svoju porodicu, planira da se povuče sa scene i na prvo mesto stavi supruga i naslednike, a nedavno je otkrila da je zbog svog stava naišla na osude pojedinih.

tamara milutinovic 4-min.jpg
Instagram / tamaramilutinovic 

"Ja zaista jesam porodični tip. U poslednje vreme me svi osuđuju kada kažem da bih ostavila karijeru zbog porodice. Ja sam žena koja živi od ljubavi, bila bih nesrećna žena kada bih zapostavila ljubav zbog karijere. Ali ostala bih negde dosledna sebi i snimala pesme, da ne nestanem potpuno, jer opet, ne bih bila srećna sa te poslovne strane, s obzirom na to da sam navikla da imam svoj novac. Volela bih da porodica koju ja oformim, bude velika kao moja", rekla je ona prošle godine.

Pevačici su danas roditelji velika podrška, iako u početku nisu bili oduševljeni njenim izborom profesije. Kako je svojevremeno otkrila, oduvek su bili strogi i ponekad su je i kažnjavali, ali im je danas na tome zahvalna.

tamara milutinovic u grckoj
Instagram / tamaramilutinovic 

"Nisam imala baš sve što poželim. Meni izlasci nisu bili dozvoljeni do 18. godine. Sa 16 godina sam počela da pevam, a otac je išao sa mnom na svaki moj nastup. Ja nikada do 18. godine nisam izlazila, do 10 sati sam morala da budem kući. Bili su mi strogi roditelji, i brat mi je takođe strog. On je 10 godina stariji od mene, pa mi je i on bio kao tata. Roditelji su bili popustljiviji, a onda dođe brat i zavrne česmu. Kaže: 'E, ne može to tako, nema šminka, telefon, nema tih pantalona, patika'. Dobijala sam često kazne, bila sam svojeglava. Od malih nogu sam pokazivala temperament, ali danas je sve to urodilo plodom i ja sam im zahvalna na tome", ispričala je tada.

Fotografije sa venčanja Tamare Milutinović i Darka Jevtića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / andreanacekic Srećni mladoženja je fudbaler Darko Jeftić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna