Saša Vidić, poznati srpski modni kreator i stilista, preminuo je danas u Beogradu, a mnoge javne ličnosti zatečene su ovom tragičnom vešću. Jedna od njegovih bliskih prijateljica i saradnica bila je Seka Aleksić, koja se teško miri sa gubitkom prijatelja.

"Putuj prijatelju moj sa anđelima. Voli te drugarica beskrajno", napisala je Seka na Instagramu.

Pevačica će Sašu, kako kaže, pamtiti po iskrenosti, duhovitosti i kreativnosti.

Saša Vidić
ATA / Antonio Ahel 

"U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan.Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretkao u kreacije", rekla je Seka za "Blic".

Saša je više od tri decenije bio prisutan na javnoj sceni, a tokom dugogodišnje karijere sarađivao je sa brojnim javnim ličnostima - pevačima, glumcima, sportistima i političarima.

Kreator je preminuo u 53. godini, u KBC "Bežanijska kosa", gde je, kako "Kurir" nezvanično saznaje, kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator.

Saša Vidić
ATA / Antonio Ahel 

Prema rečima izvora pomenutog medija, u pitanju je bilo septično stanje zbog čega je proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok koji je doveo do tog stanja je zasad nepoznat.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, jedno vreme je živeo u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru, a za više od tri decenije sarađivao je sa brojnim pevačima, glumcima, sportistima i političarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna