Voditeljka RTS-a Kristina Radenković važi za jedno od najharizmatičnijih domaćih TV lica, koje gde god se pojavi širi osmeh i pozitivnu energiju. Međutim, atraktivna plavuša dugo je u sebi krila veliku bol i patnju, koju je doživela kada joj je pre 15 godina preminuo otac Boban.

Kristinin tata izgubio je bitku sa opakom bolešću, sa kojom se prethodno hrabro borio dugih 12 godina.

"Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena", ispričala je voditeljka jednom prilikom.

kristina radenkovic-min.jpg
Instagram / krisradenkovic 

Kada je krajem prošle godine bila deo sportskih emisija RTS-a posvećenih Svetskom prvenstvu u fudbalu, Kristina se sa posebnom setom prisetila oca, koji je bio veliki obožavalac ovog sporta.

"Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta", poručila je tada voditeljka.

Kristina se početkom ove godine susrela sa još jednom velikom borbom - kada je na skijanju polomila obe ruke, zbog čega je hitno operisana, a oporavak je trajao nekoliko meseci. Najveću podršku u svim teškim trenucima uvek joj pružaju suprug Nikola, ćerka Tara i sin Rogan.

Fotografije Kristine Radenković sa mužem možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna