Ne tako davno je bilo potpuno uobičajeno da dim bude prisutan u avionima, na stadionima, u TV studijima. Nekada je išao pravo u kameru, a danas bi tako nešto bilo potpuno - "nezamislivo". Viziju stvaranja sveta bez ovog dima imao je i IQOS kada se, u aprilu 2017. godine IQOS pojavio na tržištu Srbije kao prvi proizvod za zagrevanje duvana koji predstavlja bolju alternativu od nastavka pušenja.

Ovaj proizvod je prvi put lansiran u Japanu i Italiji i to 2014. godine. Danas slavi svoj šesti rođendan u Srbiji i sa zadovoljstvom konstatuje da je potpuno promenio navike punoletnih pušača u Srbiji. Sada je, konačno, potpuno zamislivo da zainteresovani naprave bolji izbor – da izaberu budućnost bez dima, vatre i pepela. To im je omogućio IQOS, koji s ponosom ističe svoj slogan ZAJEDNO NAPRED.

IQOS_Bday_ Warp20.jpg
Promo 

Tokom šest godina, koliko je u Srbiji, i sam IQOS je napredovao: kroz nauku i tehnologiju iza koje stoji preko 980 svetskih naučnika, inženjera i tehnologa; kroz asortiman različitih bezdimnih alternativa i proizvoda, počev od onih koji zagrevaju duvan, pa sve do inovativnih vejp alternativa. Treba imati u vidu da IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Najbolja odluka za svakog je da ostavi duvan i nikotin u potpunosti.

IQOS_Bday_ Warp21.jpg
Promo 

Za članove IQOS zajednice napredak je što su odabrali bolje alternative. Zato ove godine IQOS slavi 6 godina IQOS sveta bez dima u Srbiji. I to sa stilom – Flash mob stilom.

Kao specijalno rođendansko iznenađenje, bend sa svojih 10 muzičara obišao je IQOS zone u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu i priredio spektakl, svirajući IQOS pesmu, uz nezaobilazne rođendanske čestitke. Sve to bilo je ispraćeno na IQOS društvenim mrežama gde se live pratio ceo događaj i pratioci su mogli da učestvuju pogađanjem svake naredne lokacije.

Vrhunac rođendana je bila žurka u IQOS Boutique-u u tržnom centru Galerija u Beogradu, gde su IQOS korisnici imali priliku da zajedno proslave 6. IQOS rođendan. Pogledajte u galeriji slika kako je bila fantastična atmosfera!

Promo Iqos proslavio 6. rođendan u Srbiji