Darko Lazić je ponovo hospitalizovan i podvrgnut još jednoj hirurškoj intervenciji. Pevač je doživeo nove komplikacije nakon operacije viška kože, na koju se odlučio posle značajnog gubitka kilograma.

Ovo je drugi put da se lekari trude da saniraju probleme, a zbog svega što je Darko prošao, mnogi se pitaju da li je "skidanje" viška kože bilo neophodno. 

Podsetimo, on je operisao želudac pre tri godine i zahvaljujući tome smršao više od 80 kilograma, prema nekim napisima. Život posle takvih promena nije nimalo lak, upozoravaju lekari, jer organizam trpi radikalno drugačiji režim rada.

Dodatni problem stvara i višak kože, čija težina ide čak i do 15 kilograma. Tokom operacije se skida, zapravo, i veliki deo potkožnog masnog tkiva. Višak kože izaziva brojne tegobe, a svako ko je radikalnom dijetom izgubio više od 50 kilograma može biti kandidat za operaciju.

visak koze na stomaku.jpg
Shutterstock  

Ova intervencija ima izuzetno dug i težak postoperativni tok. Hirurg obično ubacuje više drenova kako bi se rezovi zaštitili od infekcije. Kod Darka je, nažalost, došlo do komplikacija pa su morali da seku čak i mišićni sloj na stomaku. Posle nekog vremena je rana prokrvarila.

Sada je pevač ponovo operisan. "Morao sam ponovo da dođem, rana se zakomplikovala. Morali su opet da otvaraju, da se sve očisti. Ne znam koliko ću još da ležim. Žao mi je što ne možemo da se družimo. Kad mi bude bolje, pevaćemo. Veliki pozdrav za sve ljude koji me vole", rekao je Darko.

Prema medicinskim izvorima, oporavak posle uklanjanja viška kože sa stomaka može da traje i nekoliko meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna