Glumica Jelisaveta Orašanin odrasla je na Dorćolu, a detinjstvo je provela pored reke. Za taj period je vezuje i jedno traumatično iskustvo kada je upala u Dunav, a čoveka koji ju je spasio više nikada nije srela.

"Okliznula sam se i upala u Dunav. Davila sam se. Sećam se drugarice koja je vrištala i nekog čoveka, a onda sam se isključila. Posle sam se probudila u kadi, jer me je sestra tuširala. Došla sam sebi. Mama nije shvatila što sam obučena. Posle je tražila tog čoveka, ali me je on samo doveo kući. Spasio me je pecaroš. Posle je čula od kolege na poslu ko je taj čovek, ali on je sutradan otišao na ratište. Od tada nisam čula za njega, a volela bih da ga sretnem. Dugo sam ga i sanjala. Neko mi pruža ruku. Pričala sam o tome sa psiholozima", ispričala je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" glumica koja sa suprugom košarkašem Milošem Teodosićem i njihovo dvoje dece živi u Bolonji.

"Ovde (u Beogradu) imam dosta pomoći i uspevam sve. U Bolonji mi je drugačije raspoređen dan. Ovde imam dosta prijatelja, tamo nemam nikoga. Ovde radim, tamo stvarno nemam obaveze, osim toga oko dece, što su kao 'samo ' obaveze, da skuvam, sredim, operem veš i sve što ide uz to. Tamo sam stvarno u fokusu sa njima, ujutru odvezem Petru u vrtić sa Bogdanom sam u parku, onda njega uspavam, idem po Petru i, naravno uveče ih uspavam i idem na utakmicu ili ako su utakmice ranije onda idu i Petra i Bogdan. U Beogradu mi je to malo drugačije zato što radim, sada su mi počele probe...", rekla je nedavno u emisiji "Balkanskom ulicom" glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna